Лінія для дозування й пакування широкого спектра продуктів і матеріалів у паперові пакети, дозами від 1 кг. до 5 кг. Щоб почати фасувати борошно іншою вагою в паперовий пакет іншого розміру, досить 2 хвилин і не потрібно застосування будь-якого інструменту. Лінія фасування борошна складається із шести одиниць обладнання. 1. Дозатор шнековий, фасувальний. 2. Пристрій утруски (усадки) борошна в пакеті. 3. Метровий вібротранспортер із пневмоштовхувачем, для подавання пакетів на зашивний транспортер. 4. Пластинчастий транспортер із зашивним блоком. (автоматична зашивка) 5. Накопичувальний круглий стіл з електроприводом. 6. Завантажувальний шнек, для автоматичного підтримання достатнього рівня продукту в бункері дозатора. Шнек, має свій витратний бункер. На лінії фасування борошна досить кількох осіб, для фасування борошна в пакети та періодичного завантаження витратного бункера шнека, щоб виключити цю операцію (не відвертати увагу оператора від фасування) можливо, якщо борошно в біг-бег мішків, вішається над бункером шнека або шнек встановлюється під витратний бункер більшого обсягу. Для звільнення столу від уже упакованої продукції та її групу. Лінія може бути укомплектована одним або двошовковим дозатором із подвоєною продуктивністю, транспортером без автоматичного подавання та зашивання паперового пакета, можливе виключення будь-якого обладнання з комплекту постачання лінії. У разі якщо зашивальне обладнання не автоматизоване, процес зашивки має такий вигляд: Транспортерний ланцюг рухається, поки на нього з вібротранспорту зайде пакет із борошном. Під час перетину датчика ланцюг зупиняється. Оператор робить закот наповненого пакета, натискає кнопку пуск, ланцюг починає рух, під час перетину другого датчика вмикається зашивка, ланцюг зупиняється під час надходження наступного пакета з продукцією й цикл повторюється. Зашиті паковані пакети виходять на накопичувальний стіл.
Основні | |
---|---|
Матеріал | Сталь |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ТОВ ПродПромПак |
- Ціна: Ціну уточнюйте